MASH MOTORS

CONTACT

Meer informatie bij je lokale dealer

Heeft u een vraag over techniek, reparatie of onderhoud van uw Mash? Wanneer u een vraag heeft over de techniek van uw voertuig ofwel zaken gerelateerd aan onderhoud, reparaties en onderdelen, dan verzoeken wij u deze in eerste instantie aan uw dealer voor te leggen. Uw dealer heeft de benodigde kennis in huis om u gedegen te kunnen adviseren. De contactgegevens van uw Mash dealer kunt u vinden via de diverse dealer locators op deze website.

Heeft u een vraag van andere aard of interesse om dealer te worden van één van onze merken? Vul dan onderstaand contactformulier in:

 

contactformulier

MASH, een succesvol merk door geheel Europa! Het merk is een eerbetoon aan alle grote ontwerpen uit de late jaren zestig en de begin jaren zeventig. De modellen zijn met grote zorg gebouwd en hoewel het lijkt alsof ze uit een andere tijd komen zijn ze toch helemaal van deze tijd! MASH is een manier van rijden, MASH is een beleving! MASH Motors is onderdeel van het Franse SIMA. SIMA staat voor Société d’Importation de Moto et Accessoires en is sinds 1976 al actief met de import van grote motorfietsmerken, onderdelen en accessoires.

MotoMondo
Wij als MotoMondo zijn vereerd om het importeurschap van MASH in de Benelux te mogen vertegenwoordigen. MotoMondo is reeds jaren actief in de motorbranche en wij beschikken over alle faciliteiten om u als klant maar ook de dealer optimaal te bedienen. Laat u verleiden door de magie van MASH en geniet van de unieke beleving!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden gelden hiervoor.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LIVE, TRAVEL, ADVENTURE, BLESS AND DONT BE SORRY

JACK KEROUAC