125CC

SUMMER DEAL

MASH

X-RIDE
125

Nog nooit was er zo’n fraaie 125cc classic look off-road motorfiets dan de nieuwe X-Ride 125. Klassiek qua looks maar modern qua techniek. Net als de Black Seven 125 is ook de X-Ride 125 voorzien van een vloeistofgekoelde 1-cilinder. Stiller, krachtiger maar ook zuiniger dankzij de nieuwe krachtbron. Uiteraard Euro 5 en voorzien van een modern ABS remsysteem zodat je altijd op tijd stilstaat in elke situatie. Voorzien van fraaie gouden velgen, LED dagrijverlichting voor en LED achter. Ook de fraaie richtingaanwijzers zijn voorzien van LED. Geschikt voor A1 rijbewijs.

€4.299,-

€3.999,-
Incl. rijklaarmaakkosten en BTW

125CC

SUMMER DEAL

MASH

sevenTY
125

Het model waar het in 2011 allemaal mee begon is helemaal terug! De Seventy, destijds één van de eerste 125cc retro motorfietsen in Europa. De nieuwe Seventy is eigenlijk net zo revolutionair als zijn naamgenoot. Wie hem voor het eerst ziet zal denken dat het model door een customizer is gemaakt maar schijn bedriegt. Alle custom en retro features zijn standaard op de Seventy. Van koplamprooster, uitlaattape, zadel en de matte finish, alles is bij de prijs inbegrepen. Ideaal voor beginnende motorrijder(ster) met een A1 rijbewijs maar ook voor de urban commuter die in stijl door de asfalt jungle naar zijn of haar werk gaat. Leverbaar in mattblack, copper en Cult Racing.

€2.999,-

€2.699,-
Incl. rijklaarmaakkosten en BTW

125CC

SUMMER DEAL

MASH

black

SEVEN
125

De geheel nieuwe Black Seven 125 LC ABS is vanaf nu voorzien van een vloeistofgekoelde 125cc 1-cilinder. Levert niet alleen meer vermogen (11kW) dan zijn voorganger maar is ook nog eens stiller en verfijnder. Zijn grote matzwarte tank en retro tankdop bepalen niet alleen de look maar je kan er ook vele kilometers mee maken. Dit is mede mogelijk gemaakt door de nieuwe Euro5 elektronische benzine inspuiting. Ook de remmen zijn helemaal up to date. Een modern ABS remsysteem zorgt ervoor dat de Black Seven 125 LC altijd op tijd stilstaat! Naast standaard LED verlichting voor en achter is ook het dashboard geheel vernieuwd. Geschikt voor A1 rijbewijs.
€3.999,-

€3.499,-
Incl. rijklaarmaakkosten en BTW

125CC

SUMMER DEAL

maSH

BRITISH

seven
125

De geheel nieuwe British Seven 125 LC ABS is vanaf nu voorzien van een vloeistofgekoelde 125cc 1-cilinder. Levert niet alleen meer vermogen (11kW) dan zijn voorganger maar is ook nog eens stiller en verfijnder. Zijn grote groene tank en retro tankdop bepalen niet alleen de look maar je kan er ook vele kilometers mee maken. Dit is mede mogelijk gemaakt door de nieuwe Euro5 elektronische benzine inspuiting. Ook de remmen zijn helemaal up to date. Een modern ABS remsysteem zorgt ervoor dat de Britisch Seven 125 LC altijd op tijd stilstaat! Naast standaard LED verlichting voor en achter is ook het dashboard geheel vernieuwd. Geschikt voor A1 rijbewijs.

€3.999,-

€3.499,-
Incl. rijklaarmaakkosten en BTW

125CC

maSH

BELENA

125

De nieuwe Belena motorscooter valt op door zijn eigentijdse design en elegante silhouet, met imposante LED-lampen aan de voorkant. Rijcomfort is een topprioriteit voor Mash en de Belena is daarop geen uitzondering. Het ergonomische ontwerp en de 14’en 13’ wielen maken het gemakkelijk om in druk verkeer te navigeren en biedt extra stabiliteit bij hoge snelheden.
De Belena 125 is leverbaar in 3 kleuren; zwart, grijs en blauw. Met een 125cc water gekoelde 1 cylinder, Euro V motor, een totaal lediggewicht van 150kg en voorzien van LED verlichting is het een elegante sportieve motor scooter.

€3.599,-
Incl. rijklaarmaakkosten en BTW