MASH MOTORS

OVER MASH

HET BEDRIJF

MASH, een succesvol merk door geheel Europa! Het merk is een eerbetoon aan alle grote ontwerpen uit de late jaren zestig en de begin jaren zeventig. De modellen zijn met grote zorg gebouwd en hoewel het lijkt alsof ze uit een andere tijd komen zijn ze toch helemaal van deze tijd! MASH is een manier van rijden, MASH is een beleving! MASH Motors is onderdeel van het Franse SIMA. SIMA staat voor Société d’Importation de Moto et Accessoires en is sinds 1976 al actief met de import van grote motorfietsmerken, onderdelen en accessoires.

MotoMondo
Wij als MotoMondo zijn vereerd om het importeurschap van MASH in de Benelux te mogen vertegenwoordigen. MotoMondo is reeds jaren actief in de motorbranche en wij beschikken over alle faciliteiten om u als klant maar ook de dealer optimaal te bedienen. Laat u verleiden door de magie van MASH en geniet van de unieke beleving!

DE KNOW HOW

Research and Development

De R&D-afdeling is de sleutel van de activiteiten van alle MASH producten. Bij de creatieve R&D afdeling wordt gebouwd op de jarenlange ervaring, mede opgedaan uit het roemruchte verleden, en de mensen die specifieke kennis van chassis en motoren hebben, om op meest succesvolle en creatieve wijze de modellen zo dynamisch mogelijk te vorm te geven.

Testbanken

De prestatie- en betrouwbaarheidscontroles, die de MASH ingenieurs uitvoeren, worden ondersteund door de modernste technische testbanken. De dynamische testbanken voor motoren, de specifieke chassis-testbanken, de homologatie- en uitstoot-testbanken en de algemene testbanken op het einde van het productieproces, zorgen voor de uiteindelijke kwaliteitscertificatie van alle MASH producten.

Kwaliteitscontrole

Het doel van MASH is niet alleen om motorfietsen te ontwerpen, maar ze ook met dezelfde passie te bouwen en zo de verwachtingen van de klant waar te maken. Daarom houdt de afdeling kwaliteitscontrole met een diepgrondige kennis van specifieke gereedschappen nauw toezicht op alle producten. Zo ontstaat een hoogwaardig productieproces. De controle wordt in iedere stap van het project toegepast om een voorbeeldige productiekwaliteit te waarborgen.

Assemblagefabriek

Het assemblageproces van de MASH motorfietsen en andere MASH producten wordt toevertrouwd aan een moderne assemblagefabriek die flexibel ontworpen is om maximale betrouwbaarheid en hoogste efficiency standaarden te verzekeren. Daardoor is het proces geen simpel in elkaar zetten van onderdelen, maar een accurate compositie van elementen om in de hoogste kwaliteitsklassen mee te spelen. De diepgaande technische kennis, de geavanceerde ontwikkelingscyclus en de degelijkheid van de SIMA organisatie heeft ons in staat gesteld om vooruit te gaan met strak uitgewerkte plannen.

LIVE, TRAVEL, ADVENTURE, BLESS AND DONT BE SORRY

JACK KEROUAC